Deze pagina: 11.Stekken

11. Stekken
keuze van de stekken
Allereerst zullen we op zoek moeten gaan naar geschikte wiet stekken. Op het moment van schrijven van deze website is de situatie over wietstekken nogal gespannen. Vaak zul je ze ruim van tevoren moeten bestellen of kopen , neem daarom de tijd om op zoek te gaan naar stekjes.

Bij de aanschaf van wietstekjes moeten we een aantal regels in acht nemen:

Bescherm jezelf en de leverancier en bestel geen stekken per telefoon: geen leverancier zal je telefonisch willen helpen.
Besef heel goed dat de leverancier een groot risico loopt als hij je aan wietstekjes wil helpen, een beetje respect daarvoor kan geen kwaad
De kwaliteit van stekken is de laatste tijd door doelgericht optreden van justitie achteruitgegeaan en mede daardoor is de gemiddelde prijs per wietstekje gestegen. Helaas iets om je bij neer te leggen.
Leveranciers hebben geen wietstekjes op voorraad en growshops verkopen helemaal geen stekken meer.
Als je al stekken kunt kopen, zul je die vaak ruim van tevoren moeten bestellen, hou rekening met een levertijd van minimaal een week.
Zoals al eerder gemeld is justitie behoorlijk bezig. Hierdoor kunnen bestellingen mislopen; het kan dus voorkomen dat je andere stekken krijgt dan je had besteld. Het heeft geen zin uit je bol te gaan, dit soort dingen gebeuren nu eenmaal.

De kwaliteit van wietstekken kun je op de volgende punten beoordelen. Je zult je moeten schikken in de situatie zoals hierboven beschreven, maar je hoeft je niet te laten afschepen, dus wees niet snel tevreden. Alleen stekken die op alle punten positief scoren mogen meedoen.

Volgende
Vorige
aaaaaaaaaaaaiii